На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход


Mental Architects винаги е било повече от група. Mental Architects са трима души, музиканти и приятели, които свирят заедно музиката такава, каквато я усещат и чуват вече повече от десет години. "Ascend" e тяхното музикално, физическо и духовно израстване, защото албумът бележи логичното им развитие като музиканти и личности.

Албумът е плод на предизвикателството тримата да изкачат заедно връх Mальовица с музикалното си оборудване, където преживяното и премисленото по пътя, трансформират в музиката, която ще чуете в "Ascend".

Основната музикална тема в албума е композирана и записана на 2729 м. височина, като може да бъде открита в песните в целия албум, а всяка една от 12-те песни представлява различен етап от изкачването до върха и спускането от него - неделими в своята последователност.

Елате да чуем "Ascend" заедно за пръв път на 24 май в новия магазин Bare Hands Society на ул. "ген. Йосиф Гурко" 27.

Освен новия албум на Mental Architects, на място ще звучи и музика, подбрана от бандата, като ще можете да вземете първи копие от албума, разнообразен мърч на Mental Architects, а на бара ще има напитки, които ще ви подкрепят в пътуването.

Началото е в 20:00.Дата на събитието : 24.05.2017