На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход

Kалифорнийците Stick To Your Guns се присъединяват към концерта на Parkway Drive и специалните им гости Darkest Hour. Концертът на три от най-силните банди в своите стилове към момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в зала Универсиада. Концертът ще е за всички възрасти (All Ages**). Parkway Drive бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през това лято, а сега предстои да минат и през България. Турнето им е част от световната обиколка по представянето на албума „IRE", който излезе през септември 2015 г. Световната специализирана преса определя Parkway Drive като една от бандите с най-динамично шоу в момента, което всеки рок фен трябва да види задължително.

Концертът на Parkway Drive, Stick To Your Guns и Darkest Hour се мести в зала Универсиада. Градът, датата, цените на билетите и обявените условия за провеждане остават същите, а закупените вече билети ще важат без презаверка. Основната причина за промяна на мястото на провеждане е прогнозата за лошо време с екстремни температурни стойности и желанието на организаторите да създадат условия за максимално добро изживяване на всички.

Алкохол няма да се продава или сервира на лица до 18 години!

Напомняме, че първите 100 билета свършиха за 6 часа след обявяването на събитието. До деня на концерта цената на билетите ще е 40 лева. В случай на налични билети в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.

Билетите се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна.Дата на събитието : 21.04.2017