РАДИО Z-ROCK
http://www.zrock.bg/forum/

ПРАВИЛА, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ
http://www.zrock.bg/forum/viewtopic.php?f=10&t=1543
Страница 1 от 1

Автор:  Z-ROCK [ Сря - 07 Фев 2007, 12:30 ]
Заглавие:  ПРАВИЛА, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

1. Писането на кирилица е задължително. Латиницата се разрешава само при изписването на оригиналните имена на песни и изпълнители. Забранява се писането САМО с главни букви. Неграмотното писане не се толерира в нашия форум.

2. Забранени са всякакъв вид обиди. Не се толерират всякакви прояви на грубост, заплахи, лични оскърбления и нецензурни изказвания, в това число и завоалирани. Потребителите са длъжни да спазват добрия тон.

3. Забраняват се проявите на етническа, политическа, национална и религиозна нетолерантност, дискриминацията по професионален или полов принцип, употребата на нецензурни, расистки и вулгарни изрази.

4. Теми, нямащи връзка с раздела и постове нямащи връзка с темата, ще се изтриват.

5. Всеки, който разпространява спам или флууд или поощрява към такъв, се наказва с бан. Този тип постове се изтриват без предупреждение.

6. Безсмислени и дублиращи се теми се изтриват без предупреждение.

7. Всяка една тема, освен темите в раздел "Вашите банди", се заключва и архивира, когато достигне 100 страници. Това се прави с оглед да не се товари платформата с безкрайни теми.

8. Недопустимо е отправянето на обиди към екипа на Z-ROCK, модераторите, администраторите и останалите потребители на форума. Подобни постове ще бъдат изтривани или коригирани, а потребителите, отправили обидата - наказвани.

9. Забранява се рекламата на други сайтове, онлайн игри, форуми и т.н. Подобна информация може да се разменя като лични съобщения.

10. Форумът не е чат. Пожелания, предложения, въпроси и оферти могат да бъдат пускани само като лични съобщения. Лични разговори в темите са нежелателни и ще бъдат възприемани като спам.

11. Теми, в които не е публикувано ново мнение в рамките на една година, се изтриват.

12. Постове, нарушаващи правилата на форума ще бъдат изтривани или коригирани без предупреждение.

13. Забранени са обидните, расистки и твърде нецензурни изображения и аватари, както и твърде големият размер на изображенията. Картинките, вмъквани в мненията с img таг, не трябва да са по-големи от 640х480 пиксела. Максималния допустим размер на аватар е 250 на 250 пиксела и размер на файла не по-голям от 24kB. Максималният допустим размер на подписите е 800 пиксела на ширина и 100 пиксела височина.

14. Не се разрешава публично да се предявяват претенции и да се обсъждат действията на Модераторите и Администратора. Участник във форума, несъгласен с действията на Модератора, може да изкаже своите съображение в лично съобщение до въпросния Модератор. Ако Модератора не отговори, или отговора, според потребителя е необоснован, последния има право да се обърне към Администратора, като му изпрати кореспонденцията по спорния въпрос. Крайното решение взема Администратора. Това решение се явява окончателно и неподлежащо на обсъждане.

Наказани потребители
При системно неспазване на правилата на форума от страна на потребител, той бива отстранен от форума за определено време, в зависимост от нарушението. Наказаните потребители, продължаващи да не се съобразяват с правилата, ще бъдат отстранявани завинаги. Наказани потребители, влизащи с друга регистрация, ще получават бан и на алтернативната регистрация за периода на наказанието им.

Поверителност
Администраторът и модераторите нямат достъп до личните ви съобщения.

Лична информация
Личната информация, която предоставяте в личния си профил, е достъпна до всички потребители и гости на форума. Администраторите и модераторите на zrockbg.com не носят отговорност за съдържанието, което публикувате и евентуални вреди в следствие на това.

Обратна връзка
При възникнали проблеми и се обръщайте за помощ системата за "Лични съобщения" (бутона PM) към модераторите и администраторите.

ВАЖНО
Модераторите на този форум полагат безвъзмезден труд и не са длъжни да търпят каквито и да е провокации и обиди. Модераторите (с изключение на водещите) НЕ са служители на радиото - не винаги могат да ви помогнат своевременно с проблеми от техническо естество.

Модераторите са доста толератни спрямо т.нар. тролене, но това, че ви отпускат по-дълго въже, не значи, че непременно трябва да се обесите на него.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/