|
Дата и час: Нед - 28 Фев 2021, 04:12
|
Предложи песен за King Size 10
Автор |
Съобщение |
decer
Регистриран на: Вто - 17 Окт 2006, 15:59 Мнения: 2354 Местоположение: В центъра на Републиката
|
Попитах за темата и никой не ми отговори отрицателно ,значи приемаме че отговора е 'Да"
В тази тема предлагайте песни които бихте искали да бъдат включени в класацията.Може дори да предложите направо 10 песни(една примерна класация).Остава само да се надяваме че екипът на радиото ще хвърля по едно око на темата и ще си взема бележка 
|
Чет - 31 Май 2007, 12:37 |
|
 |
strix
Регистриран на: Пон - 29 Яну 2007, 22:03 Мнения: 683 Местоположение: Sofia
|
Ами това с 10 песни е добра идея. Може и да е по-тематично насочена. Например филмова музика или така любимите ни кавъри;) Или песни на различни групи, но с еднакви заглаввия или с поне нещо обшо...на мен ми звучи забавно 
|
Чет - 31 Май 2007, 12:42 |
|
 |
Mermaid
Регистриран на: Чет - 26 Окт 2006, 13:17 Мнения: 923 Местоположение: "...Аз имам моето световъртене във мен"
|
Моят отговор е НЕ, защото така, предлагайки безброй наши любими песни в безкраен списък, си представям огромна бъркотия и най-вече човек би могъл да се ориентира коя песен би събрала повече гласове или нещо такова... А това не е за предпочитане, нали?
В допълнение - мисля, че по темите достатъчно свободно изразяваме музикалните си предпочитания, има си и теми за групи, тема Музика и т.н.
Намирам темата за излишно структурно утежняване.
|
Чет - 31 Май 2007, 12:45 |
|
 |
strix
|
Тук все пак нали става въпрос за конкретната класация, не по принцип какво ни харесва. Според мен не вреди, просто трябва да има някаква концепция, правила и т.н. В смисъл, предполагам, няма да фигурират стиловете, които присъстват в Бруталика. С други думи, трябва да се съобразим с някои неща. Не мисля, че някой може да се ориентира за това колко гласове би събрало дадено парче, повече отколкото може да се ориентира в момента 
|
Чет - 31 Май 2007, 12:54 |
|
 |
kurtz
Регистриран на: Чет - 04 Яну 2007, 11:35 Мнения: 2816 Местоположение: България, трети коридор
|
strix написа: Тук все пак нали става въпрос за конкретната класация, не по принцип какво ни харесва. Според мен не вреди, просто трябва да има някаква концепция, правила и т.н. В смисъл, предполагам, няма да фигурират стиловете, които присъстват в Бруталика. С други думи, трябва да се съобразим с някои неща. Не мисля, че някой може да се ориентира за това колко гласове би събрало дадено парче, повече отколкото може да се ориентира в момента 
Пасуърда е радиофоничност, сладурче! 
|
Чет - 31 Май 2007, 12:55 |
|
 |
strix
|
kurtz написа: Пасуърда е радиофоничност, сладурче! 
Известен ми е този термин;)
Иначе щях да си искам Министри за обяд
Но не става въпрос само за радиофоничност. Въпреки че не намирам Кинг Даймънд за по-радиофонични от Саундгардън (който почти изобщо не чуваме в ефир). И за да не е спам: Абигейл вече е присъствала в класацията, но не помня да е имало дори и може би най-популярната песен на Крис и Компания;)
|
Чет - 31 Май 2007, 12:59 |
|
 |
Mermaid
Регистриран на: Чет - 26 Окт 2006, 13:17 Мнения: 923 Местоположение: "...Аз имам моето световъртене във мен"
|
strix написа: Тук все пак нали става въпрос за конкретната класация, не по принцип какво ни харесва. Според мен не вреди, просто трябва да има някаква концепция, правила и т.н. В смисъл, предполагам, няма да фигурират стиловете, които присъстват в Бруталика. С други думи, трябва да се съобразим с някои неща. Не мисля, че някой може да се ориентира за това колко гласове би събрало дадено парче, повече отколкото може да се ориентира в момента 
Добре...
Аз просто не виждам никакъв смисъл.
|
Чет - 31 Май 2007, 12:59 |
|
 |
decer
Регистриран на: Вто - 17 Окт 2006, 15:59 Мнения: 2354 Местоположение: В центъра на Републиката
|
Ами да взема да открия сметката
Това са песни и групи които до сега не са попадали в класацията(или много рядко):
1.The Ramones-"Pinhead"
2.Axel Rudi Pell-"The Clown is Dead"
3.Animals - House of the rising sun
4.Blink 182 – „All The Small Things”
5.Apolo 440 - "Aint Talkin' Bout Dub"
6.Reel Big Fish-"Saturday Night Song"
7.The Toy Dolls - "The Devil Went Down To Scuntor"
8.The Clash-"Revolution Rock"
9.Обратен Ефект и Милена – „Така си се събрахме”
10.Muse-"Supermassive black hole"
Малко съм попрекалили с пънка но това не е случайно 
|
Чет - 31 Май 2007, 13:01 |
|
 |
DegradationTrip
Регистриран на: Чет - 01 Фев 2007, 16:19 Мнения: 810 Местоположение: In Seattle Music
|
KingSize 10 е загубена кауза. Класацията вече е оформила абсурдния си лик и незнам как ще го промени.... просто незнам.
|
Чет - 31 Май 2007, 13:01 |
|
 |
Mermaid
|
strix написа: ...но не помня да е имало дори и може би най-популярната песен на Крис и Компания;)
охоо, аз от кога чакам Jesus Christ Pose... 
|
Чет - 31 Май 2007, 13:02 |
|
 |
strix
|
Mermaid написа: Добре... Аз просто не виждам никакъв смисъл.
Виж, за това съм съгласна - неслучайно казах, че се досещам какво ще се получи...Но не пречи да се опита...В Кинг Сайза вече се обсъждат бирени марки и патриотизъм на локално ниво;)
Мила Мърмейд, откога го чакам и аз, ама нейсе.... 
Последна промяна strix на Чет - 31 Май 2007, 13:04, променена общо 1 път
|
Чет - 31 Май 2007, 13:03 |
|
 |
Elena Rosberg
|
DegradationTrip написа: KingSize 10 е загубена кауза. Класацията вече е оформила абсурдния си лик и незнам как ще го промени.... просто незнам.
Благодарим сърдечно!
Дано да не чуят рекламодателите! 
|
Чет - 31 Май 2007, 13:03 |
|
 |
decer
|
Пак го обърнахте на говорилня и спорове  .Не ви карам да пишете ако няма интерес лично ще помоля някой модератор да я изтрие 
|
Чет - 31 Май 2007, 13:09 |
|
 |
Desss
Регистриран на: Нед - 14 Яну 2007, 15:09 Мнения: 2455 Местоположение: Там през Атлантическия океан
|
 отговора ми е ...
Не :wink:
|
Чет - 31 Май 2007, 13:11 |
|
 |
DegradationTrip
Регистриран на: Чет - 01 Фев 2007, 16:19 Мнения: 810 Местоположение: In Seattle Music
|
[quote="Elena RosbergБлагодарим сърдечно!
Дано да не чуят рекламодателите!  [/quote]
Ленка кажи ми не съм ли прав.....
|
Чет - 31 Май 2007, 13:16 |
|
 |
|