Заповядай колега ! Приятно слушане И дано е тази ! Ай Наздраве !
Тази е благодаря!
Пет - 02 Юни 2017, 15:39
zakk94
Re: Търся 4
Здравейте, търся 1 песен, която пуснаха на 13/07/17 в предаването "Моя метъл свят". Не се сещам в колко часа беше, но си спомням че беше на 1 гръцка банда (Не се сещам за името под***лите ) от албум, който излезе началото на тази година. Ако някой я е чул драснете тук. И името на бандата пак ще свърши работа, аз ще си я намеря после. Мерси в адванс.
Пет - 14 Юли 2017, 00:44
gillan
Регистриран на: Вто - 12 Дек 2006, 10:39 Мнения: 28102 Местоположение: Knockin' at your back door
Може би Firewind? Техният нов албум "Immortals" излезе на 20-ти януари.
_________________ По-добре е да си затваряш устата и хората да те мислят за идиот, отколкото да я отвориш и да разсееш всички съмнения. YNWA!!!
Пон - 17 Юли 2017, 23:30
ivailo95
Регистриран на: Съб - 01 Юни 2013, 09:27 Мнения: 3333 Местоположение: в гората при вълците
Търся една българска група и една тяхна песен в която се пеееше "Добре дошъл във България" (не е не е българска роза :Д ) нещо такова се пееше май е рок песен не съм сигурен
Писах във Фейсбука, но ще пробвам и тук, тъй като имам записан файл с телефона, който прикачвам Песента започва с "тя напусна гаража" а припевите започват с "капки" ?
Някой може ли да каже групи подобни на disturbed и soilwork или някакви горе долу от същия стил. Те са ми любимите, а не мога да си харесам други като тях. Второ за skillet разбрах, чак миналата година и също ми харесват, но само новите песни. Ако може някакви подобни на тях
_________________ Не е важно какво ще постигнеш, а в какво ще се превърнеш
Нед - 20 Авг 2017, 17:11
ivailo95
Регистриран на: Съб - 01 Юни 2013, 09:27 Мнения: 3333 Местоположение: в гората при вълците
always написа:
Някой може ли да каже групи подобни на disturbed и soilwork или някакви горе долу от същия стил. Те са ми любимите, а не мога да си харесам други като тях. Второ за skillet разбрах, чак миналата година и също ми харесват, но само новите песни. Ако може някакви подобни на тях
Linkin Park Hollywood undead Metallica това е което се сещам в момента дано ти харесат
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл