Perry-Mason написа:
Относно любимата ми група скоро гледах концерт от Rock Am Ring 2006 и като го сравних с този от Токио 92 останах потресен как може Axl да уни6тожава легендата за себе си няма да коментирам музикантите
Аз като гледах сега новите концерти останах с добро впе4атление...сепак такива невероятни пар4ета като изпълнени съвсем прили4но дори и сега все о6те ти ка4ва адреналина и те карат някакси да се разтрепери6 от кеф......просто ти идва от вътре.....Гънс за мен винаги 6те са 1вите и последните.
...за разлика от 2002ра година когато се появи на сцена като...не искам да описвам-с плитки и тн. сега се е привел в нормално състояние -накратко със стария имидж
Ясно 4е Гънс не са това което бяха но Ахл е Роуз

ако отида на концерт на Велвет и Скот по4не да ми пее пар4етата на Гънс.... макар и с Дъф и Сла6 в състав ...се6тате се 4е Ахл е незаменима 4аст от бандата.
Ясно 4е легендата на Гънс никога няма да мое да ни радва заедно отново а именно
зад барабаните Mr. Steven Popcorn Adler - страхотен барабнист ,стрхотна визия ,уникален стил
на баса Mr. Duff Rose McKagan - незаменимата бас китара
Ритъм-а на пи6таците , Господин Изи Страдлин - перото на гънс
Lead Guitar-a - Slash - друг ЗВЯР с китара не съм виждал
Уникалният глас на Аксел - бясното ти4ане по сцената , танците които секи един от нас се опитва да изтанцува пред огледалото без успех ...
и вси4ко това на едно место в една уникална банда ......Перлите на Рок н Рола - Guns N`Roses
ме4тата ми е да се намеря на някой техен концерт където просто....няма да знам кой съм и какво става,заобиколен от толкова фенове на любимата група,след това 6те бъда коренно разли4ен ,6те бъда истински 6тастлив 4е съм видял и 4ул GUNS N`ROSES, групата която зна4и толкова мн за мен ,групата в сърцето ми
Гънър завинаги