Регистриран на: Пет - 20 Окт 2006, 10:58 Мнения: 2479 Местоположение: София
Искам да кажа, че ако следващото участие на Контрол е отново с някакъв мижав сет като подгряваща група, много ще се ядосам! ИСКАМ 2 ЧАСА КОНТРОООООООООООООЛ!!! Изобщо не ми беше достатъчно това снощи... Добре че Култур Шок са толкова яки, че малко да компенсират! Иначе те бяха чудесни, разбира се! Звукът хич не беше перфектен, но пък те бяха в настроение и много се забавляваха! Аз лично настръхнах на Обичам те, мила... И се скъсах от пеене! Обичам ги тези чичковци, ей! Искам ТОВА да чуя на живо!!!
И аз искам пълнокръвен КОНЦЕРТ на КОНТРОЛ!!! Крайно време е
_________________ I go crazy cause here isn’t where I wanna be And satisfaction feels like a distant memory And I can’t help myself, All I wanna hear her say is “Are you mine?” R U Mine?
Сря - 02 Дек 2009, 14:20
Dalgiq Dany
Регистриран на: Вто - 17 Мар 2009, 21:52 Мнения: 14 Местоположение: At the End of the Earth
Не е само до Кольо, наистина липсва нещо за да бъде както трябва...
_________________ Quis custodiet ipsos custodes?
Вто - 14 Окт 2014, 23:43
hellseeker
Re: Контрол
Новата визия на Контрол лично мен много ме радва. Имам въпрос дали някъде мога да намеря запис от гостуването им на HIJACK SHOW на 13.10.2014, за съжаление хванах само последните 5 мин., но усетих че предаването си е заслужавало. Благодаря предварително.
Сря - 15 Окт 2014, 15:39
decer
Регистриран на: Вто - 17 Окт 2006, 15:59 Мнения: 2354 Местоположение: В центъра на Републиката
hellseeker написа:
Новата визия на Контрол лично мен много ме радва. Имам въпрос дали някъде мога да намеря запис от гостуването им на HIJACK SHOW на 13.10.2014, за съжаление хванах само последните 5 мин., но усетих че предаването си е заслужавало. Благодаря предварително.
decer написа:
hellseeker написа:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл