|
Дата и час: Вто - 10 Дек 2019, 19:50
|
Автор |
Съобщение |
Demonizer
Регистриран на: Вто - 26 Дек 2006, 23:31 Мнения: 4 Местоположение: У тъмната провинция
|
 Judas Priest
Учудих се като видях че досега няма тема за тях.
И реших да направя такава с цел коментиране на песни , споделяне на новини и други
|
Пет - 04 Май 2007, 09:01 |
|
 |
Kanko/Krasimir Kutzarov/
Регистриран на: Пон - 16 Окт 2006, 09:30 Мнения: 619 Местоположение: Plovdiv
|
 Touch of evil!
Е супер! И аз мислих да пусна,но не ми се занимаваше да поствам биография и т.н. То не е лошо да се направи,но аз наистина не мога.
Иначе това е една от най-любимите ми групи  . Дори спечелих "meet and greed"/среща с групата/,когато идваха тука,но се провали по много тъпанарски причини  ,но пък концерта ме размаза.
Мисля че това е групата/има и други но../,която направи хеви метъла,това което е. Ще използвам мнението на друг автор"Всеки албум на Джудас е епоха". Много хора са се учили от тях и все още го правят. Само ще спомена че те са едни от "идолите" на Фил Анселмо и компания/Пантера/.
Ако захапете темичката,много ще се радвам,защото знам че феновете са много и верни. 
|
Пет - 04 Май 2007, 09:42 |
|
 |
zverraa
|
За judas priest просто няма кво да кажа те са напрао култови размазват те от всякаде Халфорд има убииствен глас , а като Metalmeltdown Painkiller Agel Hell patrol Demonizer i а ве вобще нема песновка дет да не е супер мега яка (rock)
|
Пет - 04 Май 2007, 14:37 |
|
 |
oldschool
Регистриран на: Чет - 15 Мар 2007, 19:30 Мнения: 27 Местоположение: София
|
не ми се впуска в подробни излияния, затова само ще кажа, че концертът им в София беше жесток!
|
Пет - 04 Май 2007, 16:13 |
|
 |
Carrie
Регистриран на: Съб - 20 Яну 2007, 22:59 Мнения: 3337 Местоположение: the yellow windows of the last train
|
Breaking The Law; Devil' Son; Desert Plains; Angel; Before The Dawn...
Велика група!
За една бройка щях да се сдобия със стари албуми на касетки...
жалко, че нямаше къде да ги слушам, а обложките с песните вътре липсваха
т.е. шанса да ги дръпна отнякъде клонеше към нулата! 
|
Пет - 04 Май 2007, 21:30 |
|
 |
ТРЪКЪЛ ПРОСТАКА
Регистриран на: Сря - 17 Яну 2007, 10:18 Мнения: 1156 Местоположение: Моето размножаване си е мой проблем, нЕма нужда от помощ, да ва е@
|
Почти 40 години история, 20-тина албума, всеки следващ по-добър от предишния/тия с Tim 'Ripper' Owens ги смятам за недоразумение/собствен почерк, все още на върха, познати и любими по целия свят....Ами само сухите факти са красноречиви.Останалото е мълчание.
Пет - 04 Май 2007, 22:32 |
|
 |
wago
Регистриран на: Пет - 13 Окт 2006, 11:47 Мнения: 11 Местоположение: София
|
Тема имаше! Който иска,може да я подновим! НО НЕКА СИ ОСТАНЕ! Ако разбира се искате! Judas Priest е група,която е направила изключително много за музиката в световен мащаб,както и много други британски групи.Така че ако искате ....АЗ ФЕН СЪМ ГОЛЯМ.
|
Съб - 19 Май 2007, 00:54 |
|
 |
Serapch
Регистриран на: Чет - 26 Апр 2007, 22:16 Мнения: 674 Местоположение: Dimitrovgrad/Plovdiv
|
Цитат: Judas Priest е група,която е направила изключително много за музиката в световен мащаб,както и много други британски групи
Вярно е това което го казваш.Просто Judas с незабравимия глас на Hаlford и двамата китаристи
Glen Tripton & K.K Downing са нещо наистина уникално и велико
|
Съб - 19 Май 2007, 07:11 |
|
 |
epilogue
Регистриран на: Пет - 16 Мар 2007, 03:05 Мнения: 696 Местоположение: Пловдив
|
За мен Painkiller и Jugulator са върха в кариерата им. Идеята да се съберат отново просто беше маркетинг (лично мнение). Тим е невероятен певец с огромен глас. Да слушам Халфорд (на тези години) как се мъчи да пее песни от преди повече от 20 години е просто леко жалко. Превърнал се е в сянка на това, което беше. И преди да ме нападнете- да, слушал съм концертни изпълнения(официални и bootlegs) и просто наистина е тъжно. Пък и лично последния им албум изобщо не ми допадна. Иначе са направили велики неща за рок музиката и това няма кой да го отрече!
|
Нед - 20 Май 2007, 06:49 |
|
 |
eric the king
Регистриран на: Съб - 05 Май 2007, 00:14 Мнения: 7 Местоположение: ВАРНА
|
 на-великата хеви банда!
Всеки път,когато си пускам видеото "RISING IN THE EAST",настръхвам! Смазваща банда![/b]
|
Пон - 21 Май 2007, 20:48 |
|
 |
Kanko/Krasimir Kutzarov/
|
|
Вто - 22 Май 2007, 12:37 |
|
 |
Mo6no
Регистриран на: Нед - 22 Окт 2006, 23:26 Мнения: 201 Местоположение: някъде там...
|
Абе кога ще излиза последният им албум? Не трябва ли вече да е излязъл?
|
Вто - 22 Май 2007, 12:45 |
|
 |
duff
Регистриран на: Сря - 29 Ное 2006, 00:22 Мнения: 242 Местоположение: София
|
Mo6no написа: Абе кога ще излиза последният им албум? Не трябва ли вече да е излязъл?
Довър6ва се ....някъде след 2 месеца би трябвало да го 4уем ве4е
До/колкото знам 6те е 2оен.Някъде в нета бе6е изтекло солото на Кк в едно от пар4етата и трябва да ви кажа 4е.....е ебаси лудницата ,кви дръмове,бърза-пи6тя6та китара,страхотен ритъм...с 2 думи....без думи.
...по темата ,аз съм си Джудасар...
Heavy Metal <=> Judas Priest
|
Вто - 22 Май 2007, 13:57 |
|
 |
Kanko/Krasimir Kutzarov/
|
Доколкото аз знам,новият им албум е концептуален и ще е посветен на Нострадамус.
Надявам се да е по-добър от предишния,щото той нещо не ми допадна особено.
Мисля че трябва да излезе в края на лятото или есента.
|
Вто - 22 Май 2007, 17:07 |
|
 |
ozmozisa
Регистриран на: Вто - 22 Май 2007, 18:34 Мнения: 3 Местоположение: София,Жк.Бъкстон
|
новият им албум ще представлява Рок Опера над Нустрадамос.И ще бъде двоен албум-демек ще има повече от 12 песни.Judas Priest are The Best
|
Вто - 22 Май 2007, 19:02 |
|
 |
|