Промених името на темата. Вече не е за конкретна година Така,че може да продължаваме
Скоро ще номинирам
_________________ Хард рок
Пон - 25 Ное 2013, 21:43
Depraved Regressor
Регистриран на: Пон - 28 Яну 2008, 17:31 Мнения: 2532 Местоположение: Heavy Metal Sofia \m/
Re: Любимо парче за годината
Според Last.fm, най-любима песен от 2013г ми е Satyricon - Phoenix от едноименния им албум Satyricon (2013) .
и аз наистина не мога да се сетя нещо да ме е хващало толкова, като отделно парче...може би и Silent Hour: the Conjugation от албума Death by Fire (Enforcer)
_________________ Await the dawn with her kiss of redemption, my firebird! You were the queen of the souls of men before there was the word!
А аз от мързел не съм номинирал. Доста неща са ми харесвали,но първо забравих,после ме домързя. Номинирам DER HUNDS - Waterfall. Даже повече ме впечатли от парчетата на Николо Коцев и Кикимора-Мръсница,Глупакът и т.н. Щото може би не слушам като цяло такъв стил като Waterfall,но това е велико парче.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл