преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Left To Die с нов концерт в София на 30 август

Публикувано на 04 Април 2024
Left To Die с нов концерт в София на 30 август

Американската дет метъл група Left To Die идва отново в България за концерт в София на 30 август в клуб Mixtape 5.

Събитието е част от европейското турне „Scream Bloody Leprosy“ по време, на което бандата изпълнява по-голямата част от легендарните албуми на Death „Scream Bloody Gore“ и „Leprosy“.

Както знаете Left To Die се състои от бивши и настоящи членове на легендарните
Death, Obituary, Exumed, Gruesome, Massacre и Malevolent Creation.Основата на супергрупата са бас китарата на Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary и китариста Рик Роз (Rick Rozz) съосновател с Чък Шулдинър на Mantas. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълняват песни от класическия албум „Leprosy“ и песни от дебютния албум на Death „Scream Bloody Gore“. След топлото посрещане през миналата година музикантите нетърпеливо очакват завръщането си у нас и обещават още по-голям спектакъл, връщайки се към златното начало на Death от 1987 – 1988 г.

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цените на пропуските до 7 април, включително, ще са 35 лева! След това и до деня на концерта ще са по 40 лева. В деня на събитието 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.

Ключови думи: