На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
joliette-rutka-laskier-brond.jpg

Българската банда Brond, мексиканците Joliette и чешката група Rutka Laskier с концерт в понеделник

Една мексиканска и една чешка банда, както и българската група Brond ще забият следващия понеделник (16 юли) на рампата в софийския скейтборд клуб Grindhouse.

В Мексико има много луди хардкор банди, а Joliette не са изключение. Експлозивна смес от метълкор от началото на века, смазващи траш рифове и свежи скриймо влияния правят Joliette една от най-интересни банди, които ще видим тази година.

Към балканските дати на Joliette се присъединяват и чехите Rutka Laskier. Напрежението в музиката им е постигнато с пространствен ембиънт шум, но след като гигантската вълна от звук се разбие в брега, ще трябва бързо да се настроите за пост-хардкор/скриймо, на ръба между мелодията и хаоса.

Българската банда BROND ври и кипи от експлозивна енергия. Четирима музиканти, четири вокала, маниакална ритъм секция и музикален хаос, който лъха на Fugazi, Melvins и Аt The Drive-In, ако живееха в луксозен софийски квартал. С нов албум, прясно овършали клубове из цяла Европа и готови за родните фестивали, Brond изскачат на рампата в Grindhouse, за да ни питат лично „Кво бе, брато?“.

16 юли в Grindhouse (Цариградско шосе 73). Началният час е 20:00, а входът е на цена 10 лева.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар