На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
flogging-molly-2017-cr-Richie-Smyth-billboard-1548.jpg

Flogging Molly ще издадат новия албум „Life Is Good“ на втори юни

Flogging Molly издават новия си албум „Life Is Good“ на втори юни, а той идва цели шест години след концептуалния „Speed Of Darkness“ (2011 година).

Бандата прекара тези години на път, а фронтменът Дейв Кинг обясни, че не знае за много други групи, които правят турнета като Flogging Molly – „Можем просто да продължаваме да запазваме дати, да запазваме дати и те ще продължат да идват. Имахме много идеи за песни през годините, очевидно. Но трябваше съзнателно да вземем решението да спрем с турнетата точно сега, да се концентрираме и да издадем нов албум. Така че буквално казахме – „ОК, ето шест месеца. Нека го направим“.

„Life Is Good“ е много оптимистичен албум, не мрачен като някои от предишните ни“, сподели още Кинг. Заглавието на албума идва от разговор на Кинг и съпругата му /и също член на групата/ - Бриджит Регън - с нейната майка точно преди да почине. „Бяхме в болницата с нея и тя ни каза – „Забавлявайте се, защото аз със сигурност се забавлявах“. Въпреки че това е наистина тъжно, да чуеш нещо такова прави всичко смислено“, допълни Дейв Кинг. 

КОМЕНТАРИ

Добави коментар