На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
greggraffinmillportcd.jpg

Грег Графин от Bad Religion обяви самостоятелния си албум „Millport”

Фронтменът на Bad Religion Грег Графин ще издаде третия си самостоятелен албум „Millport” на десети март. Пънк легендата, учен и приветстван автор отново се отдава на фолк и кънтри стила, смесен с рок звучене. Той показа тази своя страна още в „American Lesion” от 1997 година, както и в „Cold as the Clay” от 2006-та.

„Усещането е толкова вълнуващо, както при създаването на „Suffer” с Bad Religion”, сподели Графин. „Сякаш всичко те води към песните и те се случват напълно естествено в този кратък, интензивен момент. Настина правя това, което правех тогава  - да пиша песни, които означават нещо за мен, и да ги представям по напълно честен начин”.

Съавтор и продуцент на „Millport” е дългогодишният китарист на Bad Religion Брет Гуревиц. В записите участват членове на Social Distortion.

„Двамата автори на песни от Bad Religion и ритъм секцията на Social Distortion – две влиятелни пънк банди от Лос Анджелис, събрани заедно, за да направят един автентичен кънтри-рок албум – един жанр, който повечето хора считат за абсолютна антитеза на пънк-рока”, заяви Гуревиц. „Но аз мисля, че звучи чудесно. И двата са легендарни южнокалифорнийски жанрове”.

Графин представи и песента „Making Time” от предстоящия албум. Можете да я чуете тук:

КОМЕНТАРИ

Добави коментар