На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
73.jpg

Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в зала Арена Армеец

Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в зала Арена Армее, обявиха организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис. Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец, ще бъде абсолютно идентично с това на стадион Г. Аспарухов. На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи билети. Всички правостоящи билети ще са валидни и за Арена Армеец без да бъдат преиздавани.

Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник (9 юли) до 1 септември 20.00 ч. в деня на концерта на следните места:

1.        Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София
2.        Централният офис на Тикетпро  - София, ул. Шандор Петьофи 28
3.        На касата на Арена Армеец София, включително и в деня на концерта

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент.


За да се избегне рискът концерта на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънтът и промоутърът решиха да преместят концерта в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто.

Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, ние бихме посъветвали феновете да побързат със закупуването им.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар

Frog 06 Юли 2012, 14:55ч.

Защо заверяват само само в София?


Cobster 06 Юли 2012, 12:48ч.

Хората, които са решили да посетят всички музикални събития в България и са разпределили финансите така, че да си купят билет за Ред Хот Чили Пепърс месец или половин преди концерта, сега ще останат с пръст в гъст, не заради нещо друго, а заради липса на място в залата. Освен да започваме да играем игри за билети и покани.