На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
roger-waters-music-heals.jpg

Новият самостоятелен албум на Роджър Уотърс се нарича „Is This the Life We Really Want?“

Роджър Уотърс обяви заглавието на предстоящия си самостоятелен албум. Първият соло диск за легендарния Уотърс от 22 години насам ще носи името „Is This the Life We Really Want?“.

Той сподели и кратко аудио превю, което можете да чуете по-долу.

Уотърс работи по изданието с продуцента на Radiohead Найджъл Гудрич. „Is This the Life We Really Want?“ ще съдържа 12 песни.

Междувременно продължават спекулациите за събирането на тримата живи членове на Pink Floyd за участие на фестивала в Гластънбъри. Групата издаде своя финален албум „The Endless River” през ноември 2014 година, но без участието на Роджър Уотърс.

Уотърс и Ник Мейсън участваха в общо събитие в четвъртък, а Уотърс е заявил на Мейсън относно евентуалния съвместен концерт - „За последно чух, че Дейвид (Гилмор) се оттегли. Ти познаваш Дейвид по-добре от мен“.

„The Guardian“ цитира и Мейсън, който е заявил: „Аз чух, че той се отказа, а след това,  изглежда, се отказа от отказването, така че…не знаем“. Мейсън е цитиран от изданието, че не смята, че участие на Гластънбъри е „много вероятно“, но „той би се включил, ако има такава възможност“.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар