На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
Odd-Crew-1.jpg

Odd Crew ще свирят на английския фестивал Bloodstock Open Air 2019

Odd Crew бяха поканени да се присъединят към втората по големина сцена на английския метъл фестивал Bloodstock Open Air - Sophie Lancaster Stage. На нея през годините са се качвали имена като Suicidal Tendencies, Wintersun, Diаmond Head, Phil Campbell, Godflesh, Hellyeah, Dying Fetus, Sylosis и др. Българската банда ще забие в третия от четирите фестивални дни – 10 август (събота).

Това е първото участие на Odd Crew на фестивал от такава величина. Около месец по-рано, на 3 юли, бандата ще бъде и специален гост на концерта на Dream Theater в София, на който се очаква да излязат непосредствено преди хедлайнера.

Фестивалът Bloodstock се провежда всеки август от 2005-а година до днес в района на Дербишайър, Англия. На него ежегодно свирят международни банди от рок до екстремен метъл, посещаван е от хиляди метъл фенове от цял свят. През 2019-а фестивалът ще разполага с три сцени и ще се проведе в рамките на 4 дни (8-11 август). Хедлайнери на главната сцена на тазгодишното издание са Sabaton, Parkway Drive и Scorpions.

Комбо и еднодневни билети могат да бъдат закупени от уеб сайта на фестивала www.bloodstock.uk.com. За повече информация относно участието на Odd Crew, следете фейсбук страницата на бандата.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар