На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
pearljamgigatoncd.jpg

Pearl Jam издават албума „Gigaton“ през март!

Pearl Jam издават дългоочаквания си единайсети студиен албум „Gigaton“ на двайсет и седми март! „Gigaton“ е продуциран от самата група и Джош Евънс и е първи диск за бандата от наградения с Грами „Lightning Bolt“, който се появи през октомври 2013-а.

Pearl Jam вече обявиха и първо турне в подкрепа на предстоящото издание. Еди Ведър и компания тръгват из Северна Америка през март и април. Обявени са шестнайсет дати, а първата е осемнайсети март, когато ще е шоуто на бандата в Торонто.

„Gigaton“ може да бъде поръчан предварително на сайта на групата - PearlJam.com. Първият сингъл се нарича „Dance Of The Clairvoyants“ и ще се появи през следващите седмици.

„Създаването на този албум беше едно дълго пътешествие“, сподели Майк Маккрийди. „Беше емоционално мрачно и смущаващо понякога, но също вълнуваща и експериментална пътна карта към музикално избавление. Да си сътруднича с моите колеги по „Gigaton“ ми даде по-голяма любов, усещане и знание за нуждата от човешка връзка в тези времена“.

На обложката на „Gigaton“ е снимката „Ice Waterfall“ на Пол Никлън, канадски фотограф, автор на филми и морски биолог. Снимката е направена в Свалбард, Норвегия.

Pearl Jam са завърнаха! Нямаме търпение за първия сингъл!

КОМЕНТАРИ

Добави коментар