На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
Queens-of-the-Stone-Age-Nora-Lezano.jpg

Queens of the Stone Age ще издадат нов албум през тази година

Queens of the Stone Age ще издадат нов албум през 2017 година. Джош Хоми и компания ще се завърнат с нова музика, след като от последния им диск „…Like Clockwork” изминаха почти четири години.

Новината разпространи Трой Сандърс от Mastodon, който наскоро създаде бандата Gone Is Gone с Трой Ван Лювен от Queens of the Stone Age. Сандърс беше запитан как той и неговите партньори успяват да жонглират с различните проекти, в които са замесени. Тогава той разкри, че Queens of the Stone Age ще издадат нов албум през тази година.

„Иска ми се да мисля, че нито един от нас не се нуждае от тази банда, но всъщност всички ние наистина искаме тази банда. Когато имаме тази нагласа, това е нещо специално и за четирима ни”, сподели Сандърс в интервю за „Rolling Stone”. „Иначе, няма да отделим началото на 2017 година на Gone Is Gone. Queens of the Stone Age, Mastodon и At the Drive-In – всички записват в момента, всички групи ще издадат нови албуми през тази година. Всички бяхме супер заети с писане и записи, а след това ще сме супер заети с турнета по света. Вярвам, че всички сме доволни от това, което се случва”.

През лятото Джош Хоми сподели, че Queens of the Stone Age е „следващото нещо в графика му”. След това Ван Лювен коментира, че бандата планира да влезе в студиото преди края на 2016 година. Сега за първи път излезе информация, че групата ще издаде албум през 2017-та.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар

ivil 12 Януари 2017, 07:07ч.

nice!!!! :-)