На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
roberttrujillometallicadenver2017_3_638.jpg

Робърт Трухильо: „Тепърва предстои да направим най-добрия си албум заедно“

Басистът на Metallica Робърт Трухильо говори в ново интервю за последния албум на групата – „Hardwired… To Self-Destruct“, както и за евентуалния наследник на диска.

Трухильо сподели за „Hardwired…“, че за него той е комбинация от това, че членовете на Metallica стават по-добри като група, както и това, че са прекарали чудесно със своя продуцент.

„Грег Фиделман е замесен във всичко, което е свързано със звученето на този албум и ни накара да свирим по-добре. Като басист съм бил голям късметлия да свиря в кариерата си със своите герои, да свиря в различни стилове, но в този албум ставаше въпрос за изкуството на простотата, но беше и трудно да се намерят ритмите и контра баланса на рифовете на Джеймс и барабаните на Ларс. И това е вълнуващо. Забавно е да опитваш нови неща с твоя продуцент, да постигнеш това звучене и просто да прекараш хубаво в студиото. Така че „Hardwired…“ е комбинация от израстване, а може да се каже, че е и втора стъпка след „Death Magnetic“, защото за мен „Death Magnetic“ беше нещо като първото приключение, чисто творческо, което предприех с Metallica“, заяви Трухильо.

Басистът сподели за евентуалния наследник на „Hardwired… To Self-Destruct“, че „тепърва предстои да направим най-добрия си албум заедно“ – „Ние сме горди от това, което постигнахме, а аз си мисля, че ако сме горди от това, значи идва още. Имаме още от тази енергия в нас. Чувствам, по някакъв начин, че това е нещо като ново начало“.

Metallica продължават със стадионната част от турнето си „WorldWired“. Тази вечер бандата забива в Чикаго. 

КОМЕНТАРИ

Добави коментар