На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
Evergreay POSTER All bands 20190414.jpg

Шведската банда Evergrey и BRHG ще направят концерт в София през април

Шведската метъл група Evergrey идва в София за концерт, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Създадена през 1993 година, бандата вече четвърт век е сред любимите на фенове на прогресив метъла. Гост на събитието ще е финландската мелодична дет метъл банда BLOODRED HOURGLASS, позната като BRHG. 

Организаторите от BGTSC обявиха и 2 нови групи за същото събитие:

Crossing Eternity – румънско-шведска банда, чиито членове са делили сцена с имена като Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat and Tears и др. Новият им албум смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те.

Другата група е Genus Orden Dei или накратко GOD – уникална с музиката си група, чиито членове са завършили най-добрите музикални академии в Италия. През 2017 и 2018  четиримата обикалят Италия и цяла Европа и откриват концерти  за групи като Hell, Dark Tranquillity and Suffocation.

До 24 януари цените на билетите бяха на цена от 35 лева. Към момента, а и до деня на концерта, цената ще е 40 лева. В случай на останали билети в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар