На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
ms28.jpg

Стивън Адлер и Изи Страдлин са „съкрушени“, че не са част от Guns N' Roses

Барабанистът Стивън Адлер гостува в турнето „Not in This Lifetime“ на обединения класически състав на Guns N' Roses, но изрази разочарованието си от епизодичната роля, която му е била отредена.

Той изрази благодарност към бандата, че му е била дадена възможност да се качи на сцената с някогашните си колеги, но допълни, че той и Изи Страдлин са „съкрушени“, че не са били поканени с постоянна роля в събирането на групата.

„Моята цел беше да завърша това, което започнах. Така е и с Изи. Той е също толкова съкрушен, колкото и аз съм, че трима от тях решиха да ни оставят извън събирането и да поканят трима странници – кои са тези хора? Просто не е яко“, сподели Стивън Адлер.

„Обичам тези песни, обичам тези албуми. Репетирам ги вкъщи всеки ден, защото съм горд от тях и съм горд с това, което петимата направихме. Ние изпълнихме мечтата си точно по този начин, по който искахме да го направим. Не завърши така, както искахме, или както аз исках, но го направихме по нашия начин. Както Франк Синатра пее“, допълни барабанистът.

Стивън Адлер планира да отбележи трийсетата годишнина от издаването на класическия албум „Appetite for Destruction“ по свой начин. Той обяви турне в Австралия, което започва през май.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар