На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
Screen-Shot-2021-01-08-at-2.28.25-PM.jpg

Suspect208 обявиха в изявление, че са уволнили Ноа Уейлънд

Новата банда Suspect208, в която досега заедно си партнираха синовете на Скот Уейлънд, Слаш и Робърт Трухильо, вече се раздели с досегашния си фронтмен – Ноа Уейлънд. Бандата написа на осми януари в социалните медии, че си търси нов вокалист. След това излезе и съобщение, в което групата обяснява защо се е стигнало до уволнението на Ноа.

„Както много от вас вече знаят, трябваше да освободим нашия вокалист – Ноа. Ние бяхме наистина близки с него и последното нещо, което бихме искали е да го махнем, но това трябваше да се направи с оглед на неговата собствена безопасност, както и в името на бандата. Това решение беше взето от групата, защото беше последното нещо, което можехме да направим, за да продължим. Ноа не пишеше текстове и не сътрудничеше в процеса в продължение на два месеца. Той се беше отправил по мрачната пътека на злоупотребата с наркотици, която застана пред нашето приятелство и пред групата. Най-накрая, имаше много случаи, в които той избухваше за най-малките неща, с които някой му се противеше. Желаем му най-доборото и дълбоко ни е грижа за него. Направихме каквото беше по-силите ни, за да му помогнем“, обявиха от групата.

Преди Suspect208 да обявят, че търсят нов вокалист, Уейлънд-младши написа серия от постове в своя Инстаграм, намеквайки за напускането на групата – „Цялата визия напълно се смени зад гърба ми и никой не ми каза нищо...“, беше сред част от неговите постове.

Синовете на Слаш и Робърт Трухильо – Лондон Хъдсън и Тай, продължават да са част от Suspect 208, заедно с Ники Цангарис.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар