На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
Sully1111.jpg

Съли Ърна: България се превърна в една от любимите ми държави!

Световноизвестният фронтмен на Godsmack Съли Ърна изпрати ново видео послание към българската аудитория преди дългоочаквания си концерт в София тази есен.

„Връщам се обратно на 26-ти септември заедно с цялата ми група за солови проекти“, казва Ърна в клипа, заснет в дома му в Щатите. Остава малко повече от месец до събитието в зала „Арена Армеец“ в София, което се организира от „Кантус Фирмус“ АД и по повод 11-ия рожден ден на Z-Rock – Рок радиото на България. Билетите за концерта с начален час 20:00 ч., са в продажба на ticketsbg.com и Eventim.

„Ще изпълним парчета от албумите „Avalon“, „Hometown Life“, кавъри на Godsmack и още няколко парчета. Идвам в София с много специална изненада!“, съобщава вокалистът. Концертът в София е част от европейското турне на Съли, като България е единствената локация в Източна Европа.

В края на видеото фронтменът завършва със стоплящите сърцето думи: „Искам да видя всички ви там. Чакам концерта с нетърпение. България се превърна в една от любимите ми държави в целия свят! Затова ще ви очаквам на 26 септември!“

Цялото видео обръщение на Съли Ърна към българската публика можете да видите по-долу. 

Следете за новини около концерта на сайта на Z-Rock – Рок радиото на България

КОМЕНТАРИ

Добави коментар