На живо МУЗИКА
Слушай онлайн
- -
- -
Вход
godsmack2014promo3_638.jpg

Съли Ърна обещава, че Godsmack ще се завърнат с „нов звук, нова сцена и нова визия“

Съли Ърна, фронтмен на Godsmack, заяви в ново интервю, че бандата „ще отвори една нова глава“ в своята кариера. Групата ще се завърне догодина с нов албум, но Ърна обеща „нов звук, нова сцена и нова визия“.

Godsmack работят по седмия си студиен албум, който бандата възнамерява да издаде през 2018 година, което ще съвпадне с двайсетата годишнина на групата.

„Новият албум няма толкова една обща тема, но по-скоро ние взехме съзнателно решение да променим малко нещата“, заяви Ърна. „В известен смисъл ще отворим една нова глава в кариерата си и ще потърсим един нов звук, нова сцена и нова визия за бандата. Ще променим достатъчно нещата, докато в същото време ще запазим своя интегритет – кои сме ние и какво правим“.

Съли Ърна идва за самостоятелен концерт в България на двайсет и шести септември, а шоуто е организирано за единайсетия рожден ден на Z-Rock!

Концертът в България е единствената дата в държава от Югоизточна Европа.

Заедно със Съли, на сцената ще излязат китаристите Тим Терио и Тай Замора, барабанистът Дейв Стефанели и кийбордистът Крис Декато. От българска страна ще се включат трите прекрасни дами от Оркестъра на Classic FM радио, които събраха възторжени овации още на предишната изява на Съли в София: Галина Койчева (цигулка), Звезделина Халтъкова (цигулка) и Кристиана Михайлова (виолончело).

Билетите за шоуто са в продажба на Ticketsbg.com и в системата на Eventim.

КОМЕНТАРИ

Добави коментар